Godt i gang med specialet

Et Takeaway Teaching-forløb der forbereder de studerende på deres specialeproces

Godt i gang med specialet

Formålet med forløbet Godt i gang med specialet er at forberede studerende til at påbegynde deres specialeproces – eller med andre ord at ’varme de studerende op’ til deres specialeproces.

Forløbet er bygget op omkring 5 forskellige elementer:

1. Specialets rammer og ideer
  2. Specialets problemstilling
  3. Specialets design
  4. Specialelitteratur
  5. Specialeproces og vejledning

Hvert element indeholder forskellige aktiviteter til de studerende – både individuelle aktiviteter og gruppeaktiviteter. Der er tilknyttet følgende litteratur til temaet: Specielt om specialer af Peter Stray Jørgensen, Lotte Rienecker og Signe Skov.

I temaet er der oprettet både en arbejdsportfolio og en learning log. Disse redskaber er oprettet med henblik på, at de studerende kan gemme deres arbejder og deres refleksioner til brug i selve specialeprocessen.

Udviklet af Hanne Balsby Thingholm (Adjunkt)

Hvis du har problemer med at downloade forløbet som zip-fil så kontakt hbt@tdm.au.dk

Video om forløbet "Godt i gang med specialet"

Hør Jakob Egeris Thorsen fortælle om sine erfaringer med at bruge Speciale-forløbet.

Hanne Balsby Thingholm

Adjunkt