IT I UNDERVISNINGEN

IT i undervisningen, der understøtter en dynamisk undervisningspraksis

IT i undervisningen kan bruges til at skabe en dynamisk undervisningspraksis ved at inddrage og aktivere dine studerende enten før, under eller efter undervisningen. Ved at integrere digitale tjenester i undervisningen kan du fremme refleksion, dialog, idegenerering samt vidensdeling, og på denne måde styrke undervisningen samt de studerendes læreprocesser.

It i undervisningen kan både understøtte den konkrete faglighed, men kan ligeledes opleves som sjove eller spændende, og bidrager på denne måde med et frisk pust ind i undervisningen. Ved at bruge it i undervisningen kan du som underviser være med til at skabe et positivt læringsmiljø samt motivere og fremme den studerendes faglige læring samt digitale kompetencer.

Brug af IT i undervisningen

Nedenfor finder du en række måder, hvorpå du kan bruge it i undervisningen. Formålet er at give dig inspiration til, hvordan du som underviser kan anvende digitale tjenester såsom blogs, quiz, video og lyd meningsfuldt i din undervisningspraksis. Under hver kategori finder du anbefalinger til konkrete tjenester, og vejledninger til et udvalg heraf, så du kan komme godt i gang med at bruge dem i din undervisning.

Gå på opdagelse i de digitale tjenester:

Teknologier og Vejledninger

Søg

  

Ressource til studerende

AU Educates søstersite, AU Studypedia, er et studieværktøj til alle studerende på Arts om bl.a. opgaveskrivning, litteratursøgning og studierelaterede arbejdsformer.