Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

TEMAER

Didaktiske perspektiver på universitetsundervisning

Der er mange faktorer, du skal forholde dig til som underviser på universitetet uanset, hvilken faglighed du kommer fra. Vi har samlet nogle af de faktorer, der er fagligt forankret i universitetspædagogikken og opstillet dem som en række didaktiske temaer.

Hvert tema beskrives i en didaktisk kontekst af en fagekspert fra Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier. Til hvert tema finder du konkrete forslag til din undervisningspraksis i form af både aktiviteter, forløb og praksiseksempler. Derudover finder du forslag til videre læsning omkring det aktuelle tema.

Vi håber, at indholdet kan skabe  rum for didaktisk refleksion i forbindelse med din undervisning og danne grobund for refleksion, dialog og sparring - både blandt kolleger og på tværs af faglighed på universitetet. Har du brug for sparring fra redaktionen, er du velkommen til at kontakte os.

Gå på opdagelse i de forskellige temaer:

 

Søg

 AU Educates søstersite, AU Studypedia, er et studieværktøj til alle studerende på Arts om bl.a. opgaveskrivning, litteratursøgning og studierelaterede arbejdsformer.