Forløb: Sådan gør du

Sådan anvender du Takeaway Teaching-forløbene i din undervisning

Hvis du som underviser har lyst til at afprøve et forløb, så har du flere muligheder. Du kan eksempelvis gennemføre aktiviteterne og øvelserne i selve undervisningen, eller planlægge dem som de studerendes forberedelse mellem to undervisningsgange.

Et forløb rummer elementer og aktiviteter, du som underviser aktivt skal tilpasse og anvende i din undervisning ud fra din faglighed. Det er altså hverken et selvstændigt online forløb, som de studerende selv afvikler, eller et færdigt undervisningsforløb, som du bare kan ’afspille’.

Du kan integrere et forløb på din kursusside i Blackboard ved at kontakte Karen Louise Møller på klmoeller@tdm.au.dk. For at hun kan uploade det rette forløb på den rette kursusside, har hun brug for enkelte oplysninger, som du angiver i dette skema og vedlægger i din mail.

Nedenfor kan du se forslag til, hvordan man individuelt og i fagteam kan anvende formatet – både med og uden brug af Blackbord.

Individuelt – med brug af Blackboard:

• Læs og orienter dig i forløbets indhold her på hjemmesiden
  • Kontakt CUDiM for at få indholdet uploadet på din kursusside i Blackboard
  • Re-design forløbet i Blackboard: Udvælg og tilpas de elementer og aktiviteter, som du vil integrere i din undervisning
  • Gennemfør din undervisning og facilitér forløbets aktiviteter undervejs

I fagteam – med brug af Blackboard:

• Læs og orienter jer i forløbets indhold her på hjemmesiden
  • Re-design manuelt forløbet: Udvælg og tilpas de elementer og aktiviteter, som I vil integrere i jeres undervisning
  • Kontakt CUDiM for at få sat jeres re-design op i Blackboard
  • CUDiM uploader det nye design på jeres kursussider
  • Gennemfør jeres undervisning og facilitér forløbets aktiviteter undervejs

Individuelt – uden brug af Blackboard: