Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

AKTIVITETER

Konkrete aktiviteter til brug i undervisningen

Aktiviteter i undervisningen kan være meget forskellige, men uanset aktiviteternes form og indhold er formålet at motivere og fremme de studerendes udvikling og læring. Vi har derfor samlet en række eksemplariske og almene undervisningsaktiviteter, som du kan lade dig inspirere af og benytte i din undervisningspraksis.

Aktiviteterne er udformet som trin-for-trin-manualer og kan integreres direkte i din undervisning, uanset fagligheden. Aktiviteterne indeholder ofte et handout eller andet materiale, som du som underviser kan tage direkte med ind i din undervisningspraksis. Du kan vælge at tilpasse aktiviteterne efter behov, eksempelvis til specifikke mål, indhold eller faglighed, men husk at aktivitetens form, indhold og formål skal være tydelig for de studerende, så den faglige relevans ikke forsvinder. Aktiviteterne er kategoriseret efter de didaktiske temaer, som AU Educate opstiller: 

Internationalisering

Søg

 AU Educates søstersite, AU Studypedia, er et studieværktøj til alle studerende på Aarhus Universitet om bl.a. opgaveskrivning, litteratursøgning og studierelaterede arbejdsformer.