Aarhus Universitets segl

UNDERVISNINGSFORMER

Undervisningsformen er et vilkår for din undervisning

Der er en række forskellige undervisningsformer på universitetet. Det er sjældent, at man selv kan vælge undervisningsformen, og den vil altid være et vilkår, som du skal tage hensyn til, når du planlægger dit undervisningsforløb. Det er ikke alle undervisningsformer, der er lige velegnede til alt, men inden for alle undervisningsformer er der selvfølgelig muligheder for at udvikle sin undervisning. 

Herunder kan du læse om de mest typiske undervisningsformer på universitetet. De har alle forskellige muligheder og udfordringer, som du skal være opmærksom på, når du planlægger dit undervisningsforløb. Du kan finde inspiration til at planlægge undervisningen, se forslag til konkrete aktiviteter samt se praksiseksempler fra andre undervisere, der arbejder ud fra samme undervisningsform.

Gå på opdagelse i de forskellige undervisningsformer:

 

Online undervisningsformer:

Ressource til studerende

AU Educates søstersite, AU Studypedia, er et studieværktøj til alle studerende på Aarhus Universitet om bl.a. opgaveskrivning, litteratursøgning og studierelaterede arbejdsformer. 


Kontakt

Skriv til redaktion bag AU Educate, hvis du har spørgsmål til indholdet eller har brug for sparring omkring din undervisning fra en af de mange dygtige fagfolk på Centre for Educational Development