Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

BIDRAG TIL AU EDUCATE

Giv dit bidrag til AU Educate

På AU Educate vil vi gerne synliggøre god undervisnings på universitetet. Det gør vi ved at indsamle gode praksiseksempler fra undervisere på tværs af hele universitet. Hvis du brænder inde med et godt praksiseksempel fra din undervisning, vil vi derfor meget gerne høre fra dig.

Hvorfor bidrage?

Formålet med at bidrage med gode erfaringer fra din undervisningspraksis er at inspirere andre undervisere til at udvikle deres undervisning og afprøve nye aktiviteter, der allerede har været en succes for andre. Derudover bliver dit bidrag offentliggjort her på AU Educate - hvor du kan tilføje praksiseksemplet som et formidlingsbidrag på din Pure-profil.

Hvordan kan du bidrage?

Du bidrager til AU Educate ved at beskrive en aktivitet eller et forløb fra din undervisningspraksis, hvor de studerende fik et særligt godt udbytte. Hvis du ønsker det, tilbyder redaktionen sparring til at vinkle og formidle dit bidrag bedst muligt. Du skal blot hente bidragsskemaet, udfylde skabelonen og sende den til Pernille Risør Elving på prelving@tdm.au.dk.

Kontakt

Besøg Studypedia

AU Educates søstersite Studypedia er et studieværktøj til alle studerende på Arts om opgaveskrivning, litteratursøgning og studierelaterede arbejdsformer. Studypedia og AU Educate drives og vedligeholdes af Center for Undervisningsudvikling og Digital Medier.