Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

IT I UNDERVISNINGEN

Brug af it til understøttelse af en dynamisk undervisningspraksis

Du kan som underviser bruge teknologi som en del af din undervisning til at skabe en dynamisk undervisningspraksis ved at inddrage og aktivere dine studerende. Brugen af it kan både bruges før, under eller efter undervisningen og derfor både blive en del af de studerendes forberedelse eller din forelæsning eller holdundervisning.

Vi har lavet en inddeling af de mange forskellige typer af teknologi. I disse kategorier har vi samlet en række måder, hvorpå du kan bruge it meningsfuldt i undervisningen. Under hver kategori for de digitale værktøjer nedenfor finder du inspiration til deres brug i forbindelse med din undervisning. Derudover har vi lavet anbefalinger til konkrete digitale værktøjer, som du kan benytte, så du kan komme godt i gang.

Gå på opdagelse i de digitale værktøjer:

Oversigt over digitale værktøjer og vejledninger

Prezi*

Vejledninger:

   

*Disse digitale værktøjer har endnu ikke et AU licens. Vær opmærksom på, at personfølsomme oplysninger ikke må deles i tredjepartsplatforme uden AU licens. Du kan læse mere om databeskyttelsesforordningen her.

(Arts) = adgangen er begrænset eller kun godkendt til brug på Arts.

 AU Educates søstersite, AU Studypedia, er et studieværktøj til alle studerende på Aarhus Universitet om bl.a. opgaveskrivning, litteratursøgning og studierelaterede arbejdsformer.